Kaikki

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta

 

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta on Tuuloksen valokuituverkkoon liittyneiden osakkaiden osuuskunta. Aktiivisia osakkaita mukaan lukien varaussopimuksen tehneet on 338.

 

Valokuitu kattavasti Tuuloksessa

 

Osuuskunnan rakentaman valokuituverkon kokonaispituus on yli 100 kilometriä, jonka lisäksi kaapeleita on vedetty eri kohteisiin yli 160 kilometriä. Lisäksi kaapelointeihin tehtiin laajasti liittyjien tonteilla toteutettuja kaapelointitöitä. Osuuskunta on Ely-avustuksen ja liittymismaksujen myötä täysin velaton.

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunnan tehtävänä on ylläpitää Tuulokseen rakennettua valokuituverkkoa, sen huolto ja laajennustöitä, sekä vastata asiakaspalvelusta osakkaiden suuntaan.

Osuuskunnan osakkaat eli liittymissopimuksen tehneet henkilöt ovat osuuskunnan jäseniä, joita tällä hetkellä on kaikkiaan 338 kappalett. Uusia liittymissopimuksia tehdään vuosittain tilausten pohjalta määrän ollessa kymmenen molemmin puolin.

Osuuskunnan tavoitteena on huolehtia siitä, että Tuuloksessa on nopein mahdollinen valokuituyhteys sitä haluaville. Näin ollen tulevaisuuden pääasiallinen tavoite on seurata alan kehitystä ja kulloinkin vastata uusiin nopeusvaatimuksiin.

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta - Hallitus

 

 • Jarkko Halonen, Puheenjohtaja 

 • Kari Kaloinen, Varapuheenjohtaja 

 • Esko Eerola, jäsen 

 • Marika Olenius, jäsen 

 • Hannu Seppälä, Tiedottaja

 • Arto Leppäkoski, varajäsen

   

Osuuskunnan yhteystiedot 

 

 

Tarkat yhteystiedot löytyvät info-sivulta.

Uudet asiakkaat eli liittyminen Tuuloksen valokuituverkon palvelujen piiriin tapahtuu sopimusteitse ja sopimus oheistietoineen löytyy valikosta kohdasta liittymissopimus.

Vikapalvelu ja tekninen tuki 

 

 • Telia Vikapalvelu, jos netyhteys ei toimi
 • Puhelin 020 334 010, Ma-Pe klo 8.00 - 16.00

 

Kaapelinäyttö

 

 

Telian kotikorjauskäynnin veloitus

 

 • 212 € alv 0 / Käynti

Tiedotuksia

Mieti luotatko saapuneeseen linkkiin

 

Aina vain enemmän ja enemmän saamme varoituksia tekstiviestillä tai sähköpostilla tulleista infoista, joiden linkkien kautta on latautunut virusohjelmia tai linkki on johtanut "feikkisivustolle" yrityksenä esimerkiksi kaapata pankkitunnukset vääriin käsiin.

 

Jopa tietotekniikan ammattilaisenkin joutuu usein miettimään, onko linkki oikea vai väärä, mutta tähänkin on kelpo vinkki, jolla säästyy paljosta harmista ja erityisesti pitää omat rahat omalla tilillä.

 

Tee selaimeen omat varmat linkit

 

Feikkiviestit ovat usein virallisten netsivustojen mukaan tehtyjä ja ne näyttävät täsmälleen oikeilta. Kohteena usein ovat pankit, posti, verottaja, terveys etc.

 

Helppo tapa pysyä erossa ongelmista on olla avaamatta yllätyksenä tullut linkkiä ja avaa linkin omalla tietokoneella itse kirjoittaen selaimen osoiteriville osoittesn esimerkiksi "posti.fi". Ja tämän jälkeen kirjautumisen jälkeen näkee suoraan "onko se paketti nyt hukassa vai ei".

 

Selaimeen voi myös helposti tehdä pikalinkit kirjanmerkkipalkkiin juuri virallisiin posti-pankki-vero-etc kohteisiin ja aina voi olla varma, että osoite on oikein, kun omia tunnuksia näissä käyttää.

 

 

 

Yhteistyössä