Kaikki

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta

 

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta on Tuuloksen valokuituverkkoon liittyneiden osakkaiden osuuskunta. Aktiivisia osakkaita mukaan lukien varaussopimuksen tehneet on 338.

 

Valokuitu kattavasti Tuuloksessa

 

Osuuskunnan rakentaman valokuituverkon kokonaispituus on yli 100 kilometriä, jonka lisäksi kaapeleita on vedetty eri kohteisiin yli 160 kilometriä. Lisäksi kaapelointeihin tehtiin laajasti liittyjien tonteilla toteutettuja kaapelointitöitä. Osuuskunta on Ely-avustuksen ja liittymismaksujen myötä täysin velaton.

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunnan tehtävänä on ylläpitää Tuulokseen rakennettua valokuituverkkoa, sen huolto ja laajennustöitä, sekä vastata asiakaspalvelusta osakkaiden suuntaan.

Osuuskunnan osakkaat eli liittymissopimuksen tehneet henkilöt ovat osuuskunnan jäseniä, joita tällä hetkellä on kaikkiaan 338 kappalett. Uusia liittymissopimuksia tehdään vuosittain tilausten pohjalta määrän ollessa kymmenen molemmin puolin.

Osuuskunnan tavoitteena on huolehtia siitä, että Tuuloksessa on nopein mahdollinen valokuituyhteys sitä haluaville. Näin ollen tulevaisuuden pääasiallinen tavoite on seurata alan kehitystä ja kulloinkin vastata uusiin nopeusvaatimuksiin.

Tuuloksen Tietoverkko-osuuskunta - Hallitus

 

 • Jarkko Halonen, Puheenjohtaja 

 • Kari Kaloinen, Varapuheenjohtaja 

 • Esko Eerola, jäsen 

 • Marika Olenius, jäsen 

 • Hannu Seppälä, Tiedottaja

 • Arto Leppäkoski, varajäsen

   

Osuuskunnan yhteystiedot 

 

 

Tarkat yhteystiedot löytyvät info-sivulta.

Uudet asiakkaat eli liittyminen Tuuloksen valokuituverkon palvelujen piiriin tapahtuu sopimusteitse ja sopimus oheistietoineen löytyy valikosta kohdasta liittymissopimus.

Vikapalvelu ja tekninen tuki 

 

 • Telia Vikapalvelu, jos netyhteys ei toimi
 • Puhelin 020 334 010, Ma-Pe klo 8.00 - 16.00

 

Kaapelinäyttö

 

 

Telian kotikorjauskäynnin veloitus

 

 • 212 € alv 0 / Käynti

Tiedotuksia

Kokouskutsu
Varsinainen kokous 25.4.2024 klo 18.00   Tuuloksen tietoverkko-osuuskunnan varsinainen kokous pidetään torstaina 25.4.2024 klo 18.00 Tuuloksen Kapakanmäellä.   Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.   Tervetuloa!   Hallitus                 
Varo saapuneita linkkejä
Mieti luotatko saapuneeseen linkkiin   Aina vain enemmän ja enemmän saamme varoituksia tekstiviestillä tai sähköpostilla tulleista infoista, joiden linkkien kautta on latautunut virusohjelmia tai linkki on johtanut "feikkisivustolle" yrityksenä esimerkiksi kaapata pankkitunnukset vääriin käsiin. ...
Huolehdi Virusturvasta!
Ehdoton virusturva   Hyökkäykset tietokoneille ovat jatkuva riesa, eikä niitä voi estää ilman kunnollista virusturvaohjelmistoa. On myös tärkeää, että jokainen laite suojataan virustorjuntaohjelmalla - tietokoneet, tabletit, puhelimet etc.   Virustorjuntaohjelmia on useita erinomaisia ja ilmaise...
HelpDesk - Pikaohje yhteysongelmaan
HelpDesk   Tietotekniikassa "bitti on poikittain" hyvin helposti ja syitä voi olla todella useita, joskus varsin pieniäkin. HelpDesk -pikaohjeilla selviää nopeasti, onko internetyhteyden ongelma omissa laitteissa vai laajempaa kokonaisuutta.   On myös hyvä tietää, eteenkin jos tietokone on hyvin...

Yhteistyössä